Kello löi jo viisi


Huomenta!

Tänään tuli herättyä oikein varhain. Kello 5.30 tyttö herätti kun hänellä oli nälkä. Siinä imettäessä tuli mieleen että tänäänhän on tiistai, ja aikaisemmin postissa tulleen ilmoituksen mukaan Uffin keräysauto kävisi kiertämässä ja keräämässä mukaansa postilaatikolle muovipussissa jätetyt, keräykseen tarkoitetut vaatteet. Minäpä sitten reippaana tyttönä aloin käydä siinä aamuvarhaisella jo ennen kello kuutta kaappien ja komeroiden vaatearsenaalia läpi.

Jo aikaisemmin olen käynyt vaatteita ”sillä silmällä” lävitse, pessyt ja miettinyt että osan vanhoista kuteista voisi viedä Uffin keräyslaatikkoon. Joitakin vaatteita olen pitänyt viimeksi vuosia sitten, eikä ole todennäköistä että pitäisin niitä enää, ovat niin vanhanaikaisen näköisiä. Toisia kierrätykseen kelpuuttamiani olen pitänyt vain kerran tai pari, todennut etteivät sovikaan minulle niin hyvin ja sen jälkeen ne ovat vain vieneet käyttämättöminä tilaa vaatekaapissa. Keräykseen soveltuvaa vaatetta löytyi siten melko helposti kolmen muovikassillisen verran. Ja kaappiin tuli mukavasti tilaa!

Tilan ahtauden puolesta olisin halunnut laittaa keräykseen enemmänkin vaatetta, mutta en raatsinut vielä luopua kaikista vanhoista kuteista. Jos niitä sittenkin vielä joskus tulisi pitäneeksi… Ehkä ensi vuonna käyn kaapin sisällön uudestaan läpi ja pakkaan käyttämättömät vaatteet seuraavalle kierrokselle mukaan. 😉 Viikkasin ja pakkasin kaiken keräykseen vietävän kasseihin ja kiikutin postilaatikolle. Ulkona sataa vettä ja se on ainoa huoli vaatteiden suhteen. Toivottavasti käyvät pian keräämässä ne parempaan talteen. Ihanaa päästä vanhoista, tarpeettomista rytkyistä eroon! =)

Aamupala on syöty. On niin energinen olo että tästä on hyvä jatkaa puuhakkaana touhuamista. Pensasaidat ja nurmikko olisi leikattava. Vielä en kuitenkaan pääse niiden kimppuu kun ulkona tihuttaa. Olen odotellut kuivempaa säätä, jotta leikkaaminen onnistuu, joten toivotaan että tänään loppu päivän paistaisi aurinko.

Muita kunnostamisen tarpeessa olevia ovat ulko-ovi ja terassin valkoiset puuosat. Niidenkin maalaus odottaa kuivempia säitä. Grilliä en vielä pakkaa suojukseen ja vie ulkovarastoon, vaikka onkin näin sateinen ja kolea loppukesä, sillä olen kuitenkin edelleen sitä mieltä että aina on hyvä sää grillata. Toivottavasti ilmat pysyvät ainakin kuukauden ajan sen verran lämpiminä ja tuulettomina että grillaaminen onnistuu (ja on mukavaa).

Mies ja vauva nukkuvat edelleen yläkerrassa. 🙂 Miehellä on vielä kesälomaa jäljellä, niin voi ottaa vähän rennommin. Nyt talossa on sen verran rauhallista ja hiljaista että on hyvää aikaa silittää uudet verhot. Jos olisin oikein täydellinen vaimo, tekisin miehelleni kunnon aamiaisen valmiiksi siksi kun hän herää. Hmm… Siinä on kyllä ideaa. Täytyypä suunnitella. Pirteää päivää kaikille touhukkaille!

-Vesta

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s