Vauvauintia


Tervehdys pitkästä aikaa!

Syksy on pyörähtänyt hyvin käyntiin ja erilaisia vauvaharrastuksia ollaan aloitettu yhdessä tytön kanssa. Muskari eli musiikkileikkikoulutunnit kerran viikossa ovat jo tuttu asia vauvalle. Ne tuntuvat olevan viikon kohokohta tytölle. Muskareita järjestää mm. Väkkärällä, http://www.vakkaralla.fi/, ja sen lisäksi monet muut tahot eri paikkakunnilla.

Muskarin lisäksi viikon toinen kohokohta on vauvauinti, jota harrastamme Pikku-delfiineissä, http://www.pikkudelfiinit.fi/. Tyttö on suorastaan hurmaantunut vedestä! Ensimmäisellä uintikerralla tyttö totutteli veteen ja altaassa uintiin silmät sädehtien. Vedessä kierrosten tekeminen oli jännä juttu. Toisella uintikerralla kokeiltiin jo kannusukellusta, ja kaadettiin varovasti vettä tytön naamalle. Tyttö ei ollut juuri millänsäkään siitä. Kolmannella uintikerralla kokeiltiin sitten jo pintasukellusta ja hyvin meni sekin. Yhtään itkua ei ole vielä päässyt tulemaan, ja tyttö tuntuu olevan vedessä kuin omassa elementissään.

Tänään on siivouspäivä, joten postaus jää nyt vähän lyhyemmänlaiseksi. Pesukone tuolla linkoaa, joten kohta pääsen laittamaan pyykkejä kuivumaan ja uusia koneeseen. Vauvan myötä pyykit muuten on yksi asia, jolla ei tunnu oleva mitään loppua. Uutta pestävää tuntuu kasautuvan melkein nopeammin kuin mitä ehtii pestä. Nyt alkaa tyttö venkoilla sylissä siihen malliin että taidan lopetella naputtelun tältä erää.

Mukavaa syksyä kaikille!

-Vesta

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s