Naisten kaupunki


Päätin luoda blogiin uuden kategorian niin kutsuttuun Omaan Aikaan liittyviä juttuja varten. Mietin sopivaa nimeä, ja totesin että naisilla ei taida olla samanlaisia tyypillisiä ”omia” paikkoja kuten miehillä.

Miehillä on kaikenmaailman kerhohuoneet, pubit (tyypillisesti ja perinteisesti ajatellen miesten valtakuntaa), metsästysseurat, jne… Aivan vastaavanlaista paikkaa en keksinyt naisille.

Naisten kaupunki voisi siis kuvaannollisesti olla sellainen paikka joka sisältää mm. naisten salongin, teehuoneen, kahvilan nurkkapöydän, joogamaton, shoppailukujan, naistenvessan, sohvannurkan, (naisten-)lehtipisteen, ynnä muita yhtä elintärkeitä naiseuden peruselementtejä tukevia paikkoja. Nämä siis puhtaasti yleistäen. 😉 Itse kaipaisin todelliseen kaupunkiin lisäksi mm. kunnon teatteria, valtavaa kirjastoa, eleganttia drinkkibaaria, täydellistä viinikellaria, laajoja ja vehreitä ulkoilumaastoja mielellään meren tai järven ja vesiurheilumahdollisuuksien kera, mukavaa ratsastustallia ja ja monipuolista tanssi-, jumppa- ja kuntosalia.

Nimen kategorialle keksin Ranskassa sijaitsevasta kaupungista, La Ville-aux-Dames, joka on siis aivan oikeasti ja todellisesti olemassa. Olen siellä itseasiassa käynytkin. Sitä en sitten tiedä, kuinka hyvät naisille suunnatut palvelut sieltä löytyy.

No pidemmittä puheitta, kategorian tarkoitus ja perusmerkitys on nyt selitetty.

-Vesta

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s