Ihanat rintamerkit


Löysin netistä tällaisen sivun http://katariinaguthwert.com/site/mitallit.html.

Tahtoo tuollaisen! En tiedä kyllä sitten vielä tarkasti millaisen asukokonaisuuden kanssa rintakoru sopisi ja missä kohdassa ja miten sitä pitäisin – tai miten sitä edes ”kuuluisi” pitää – mutta näyttää mielestäni jollakin käsittämättömällä tavalla aiwan ihqulta!

Ehkä tuon voisi yhdistää johonkin mustaan tai muuten yksinkertaiseen paitaan tai neuleeseen. Tai ehkä valkoiseen paitapuseroon. Tai jonkun rennomman tai retromman jakun kauluksen liepeeseen. Tai voisikohan tuota pitää samalla tavalla kuin kameekoruja (tässä vaiheessa Vesta jää pohtimaan millaisin eri tavoin kameekoruja kuuluu tai voi pitää)? Tai sitten… Entäpä jos tuollaisen kunniamerkin – tai rintakorun, tai rintamerkin (?) – kiinnittäisi vyöhön… Mutta sitten niitä pitäisi varmaan olla useampi kappale, jotta ei näytä täysin pöhköltä.

Joka tapauksessa, Katariina Guthwertin yleisurhoollisuusmitaleita myydään kuulemma Helsingissä Tennispalatsin museokaupassa ja Lux Shopissa. Hintaa en osaa kertoa. Ken noiden ihanuuksien hinnoista jotain tietää, voi mielihyvin laittaa tietoa takaisin päin vaikka kommentin muodossa!

Laitan vielä tähän loppuun linkin löytämääni muotiblogiin, Chic Week:iin
http://cweek.wordpress.com/.

Vesta kiittää ja kumartaa tältä illalta ja painuu pehkuihin, ennen kuin tämä sekavaakin sekavampi sepustus muuttuu entistäkin sekavammaksi…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s