Kiva päivä


Tänään herättiin aikaisin. Aamu meni kuitenkin sählingiksi ja totesin ettei tänään millään ehditä tytön vauvaharrastukseen. Lähdettiin siis ulos kävelemään. Siellä on upea ilma! Pakkasta -4 astetta ja lunta sataa hiljaa kauniina leijailevina hiutaleina.

Mukavalta tuntui kun pari naapuria ja roskakuskikin rupattelivat pari sanaa. 🙂 Ei tietoakaan keskikaupungin tylyydestä, johon olen aikaisemmin saanut tottua. Vieläkin välillä hämmästelen ihmisten ystävällisyyttä ja hyväntuulisuutta, joka tekee täällä asumisesta niin mukavaa!

Voin jo sanoa puolitutuiksi muutamaa vanhusta, jotka vaihtavat pari sanaa aina vastaan tullessa tai heilauttavat kättä ystävällisesti hymyillen. Myös toiset rattaiden ja vaunujen työntäjät ovat automaattisesti ”tuttuja”, vähän kuin kuuluisi samaan tiimiin. Kaikki eivät toki tervehdi mutta osa tervehtii tai nyökkää, mikä tuntuu mukavalta. Entisenä ”kaupunkilaisena” tunnen välillä olevani hieman hukassa siinä, milloin sopii tervehtiä ja milloin jättää tervehtimättä. Paljon on siis vielä opiskeltavaa. 🙂

Välillä kaupungin houkutukset ja se että kaikki on niin lähellä, tuntuu ihanalta ajatukselta. Mutta se on vain hetkellistä. Yleensä riemuitsen jatkuvasti sisimmässäni siitä että saan asua täällä kaukana pakokaasun tupruttamista ruuhkista, stressaantuneista ilmeistä ja kiireisistä ihmisistä.

Nyt hyväntuulinen pikkuiseni ilmoittaa melko pontevasti että olisi päiväuniaika. Silmiä ja korvia hierotaan (kai sitä unihiekkaa on ihan korvissa asti) ja ”unimölinä” on alkanut. Menemme siis hyvin ansaituille päiväunille!

Energistä päivää kaikille! Aurinko paistaa tänäänkin, ja jo se yksistään on hyvä syy hymyillä, vaikka ihan vähäsen. 🙂

-Vesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s