Mellow


 

Mellow

Tarkoittaa sametinpehmeää. Sitä on myös tämän päivän kollaasi. 🙂

Keltainen kuin aurinko

Pinkin lisäksi pidän paljon keltaisesta. Keskenään näitä värejä ei usein voi käyttää, tai maailma alkaa näyttää liian räikeältä. Paitsi ehkä joskus kesällä, tai lomalla.

”Ehkä. ”

Keltaisesta tulee mieleen kesä. Keltainen on piristävä ja iloinen väri. Se kuvaa mielestäni hyvin unelmia (vaikka unelmat eivät olisi keltaisia). Rakensin siis keltaisen kollaasin unelmista.

Unelmoin jo tulevasta kesästä, aurinkoisesta säästä ja uimarannasta. Odotan malttamattomana ensimmäisten voikukkien ilmestymistä. Grillaamaankin olisi jo mukava päästä, ja siihen oliiviöljy on omiaan. Oliiviöljy kuuluu muutenkin omiin lempparituotteisiin. Samoin uudet perunat, ja peruna noin yleensä.

Syksy on aina kiehtonut minua ja ruska on hieno ilmiö! Toinen syksyinen kuva on täynnä keltaista ja syvää sinistä. Hieno väriyhdistelmä oikein käytettynä. Tosin vaatteissa en käyttäisi moista, voisi näyttää aika eriskummalliselta. 😀

Pikkuinen, vehnän värinen koiranpentu on liikuttava ja liittyy omiin koirahaaveisiin.

Hiekkaranta ja palmut tuovat aina loman mieleen. Kalevalakorun aurinkoleijona-kääty on hieno (ja kallis). Pidän kalevalakoruista, ja kulta on kaunis metalli. Otin siis tuon kauniiksi esimerkiksi. Sana ’aurinkoleijona’ tuo myös mieleen kesän. Leijonan kaltainen villieläin on gepardi, nopea jaloistaan! Gepardin nopeus ja sulavuus on kiehtovaa, hieno eläin!

Blondi tukka taitaa joka kesä tulla aina uudestaan muotiin. Muodista viis, mutta olen jo ehtinyt blondaamaan oman kuontaloni. 🙂 Piristää kummasti talven jälkeen nuhjuista ilmettä! 😛

Ehkä kollaasin nimen olisikin oltava kesä. 😉

yellowmellow

Aurinkoisin terveisin,

Vesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s