Starbucks Suomeen


 

Starbucks Suomeen

Suomen on jo aika saada oma Starbucksinsa.

Tukea idealle Starbucksin sivustojen kautta

Olen suunnaton kahvin ystävä. Seattlesta kotoisin oleva Starbucks-kahvi on lähellä omaa sydäntä, joten olen kiinnostuneena seurannut Starbucksin Euroopan valloitusta. Suomeen Starbucks ei kuitenkaan vielä ole rantautunut. Se on sääli!

Starbucksin ideasivuille jättämäni kepeä, kahvintuoksuinen kehitysidea (yksi monien joukossa):

”OPEN IN HELSINKI FINLAND

Finns can’t live without coffee and many of us just love Starbucks! That’s why Finland would be an excellent country to launch a new Starbucks store. In Facebook there are now 6 different groups that support the cause to get Starbucks in Finland, the largest of it having almost 1000 members in it! There is also Starbucks fan club in Facebook with lots of finns in it!

 

”Let’s face it:

We need Starbucks in Finland!”

We finns have shown our love to Starbucks coffee, please please please show us some love in return and open in Helsinki Finland!”

Sopivia paikkoja Starbucksille löytysi Suomesta varmaan pilvin pimein, mutta jos nyt aloitettaisiin pääkaupungista. 🙂 Tosin itselläni oma lehmä ojassa. Olisi jonkunlainen mahdollisuus käydä aina silloin tällöin Starbucks-kahveilla jos lähin kahvila löytyisi Helsingistä (eikä Köpiksestä, Pariisista tai Lontoosta kuten tällä hetkellä). 😉 Ja what the heck, huomasin juuri että uutisten mukaan Starbucks löytyy tätä nykyä myös Varsovasta. Siis Puolassakin jo, mutta ei vielä Suomessa! Tätä meidän rakasta kotomaatammehan sanotaan kuitenkin yhdeksi suurimmista kahvinkulutusmaista maailmassa!

Super-suklaamuffini founded

Hyvästä kahvista tulevat mieleen tietysti hyvät leivonnaiset. Olen nyt sitten löytänyt ainakin yhden Aiwan Ultimate-herkullisen muffinssireseptin! Suklaamuffineita tietysti! 😛

Nyt niitä on itsellä pakkanen täynnä, ja tänäänkin olen kohta syönyt jo 7 kpl kyseistä sorttia leivonnaisia… Vaikka alkuperäinen aikomus on ollut varastoida herkkuja mahdollisia yllätysvieraita silmällä pitäen, ja myönnettäköön, ehkä nyt satunnaiseen, tosin hyvinkin usein vaivaavaan, makeannälän tyydyttämiseksi.

Sattuneesta syystä näitä nimenomaisia suklaamuffineita tekee mieli syödä ihan joka päivä, ja ”jos nyt vielä yhden…”-lause alkaa olla itselleni aika tuttu. Minun on ilmeisesti vain pidättäydyttävä näiden muffineiden tekemisestä hetkeksi, jotta pääsen takaisin ruotuun. Tällainen herkuttelu on nimittäin itselleni suorastaan ennenkuulumatonta!

Suklaan suurena ystävänä pystyn yleensä pitämään herkkujen päivittäisen lukumäärän yhdessä kappaleessa, ja elämään vaikka pari kuukauttakin ilman suklaata, jos niikseen tulee (oih, mikä suoranainen saavutus! :D)

Reseptin julkaisen sivulla hieman myöhemmin. Ja tietysti kuvan kanssa.

Lisäys: tästä pääset herkullisten suklaa-ganache-muffinien reseptiin:

https://domesticgoddezz.wordpress.com/2009/02/06/suklaa-ganache-muffinit/

Linkitystä

Jos olet hyvän kahvin ystävä, käy ilmaisemassa tukesi tärkeän asian puolesta. Niin voi tehdä kommentin muodossa tai jättämällä uuden kehitysidean. Se onnistuu täällä

http://mystarbucksidea.force.com/

Sivuston vasemmassa laidassa on Search-ruutu, jonka avulla kehitysideoita voi etsiä sivustolta.

Starbucks Suomeen -aiheiset jutut löytyvät ainakin syöttämällä Searchiin sanan ”Finland”.

Yllämainittu, rustaamani kehitysidea löytyy täältä

http://mystarbucksidea.force.com/ideaView?id=087500000005LhkAAE

Löysin pari muutakin hauskaa linkkiä tässä samalla:

Starbucks-uutiset

http://news.starbucks.com/

Insider – täysin turhanpäiväiset, mutta ah, niin viihdyttävät… julkkisjuorut

http://www.theinsider.com/

Blogi – liittyy julkkiksiin, bongaukseen ja kuvauspaikkoihin

http://www.imnotastalker.com/

Just addicted,

Vesta

P.S. Loppukaneettina mainittakoon vielä että kuvissa olevat henkilöt eivät ole minulle tuttuja, vaan kuvat ovat New Yorkin Starbuckseja googlettamalla löytyneitä otoksia, joiden lähteinä toimivat I am no stalker -blogi ja Time-lehden sivut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s