Mac’n’Cheese-hotdog


Mac’n’Cheese-hotdog

Nakkisämpylä juustomakaronilla (ohjeesta riittää aineksia useampaan hodariin)

 

 

 Mac’n cheese -osuus:

Keitä 250 g makaronia suolavedessä al denteksi, mutta ilman öljyä (jotta juustokastike tarttuu kunnolla).

Kaada kattilaan 1 dl ruokakermaa ja ripaus mustapippuria, kuumenna. Sulata kerman joukkoon 30 g kermajuustoa, 30 g cheddarjuustoa ja 30 g gruyere-juustoa tai vastaavaa, kaikki raasteeksi hienonnettuina. Sekoita koko ajan rivakasti. Jos juusto jää paakkuiseksi, vatkaa lopuksi nopeasti sauvasekoittimella.

Lisää makaronit ja sekoita.

Hodariosuus:

Grillaa nakit pikaisesti kuumalla grillillä, vain nelisen minuuttia riittää.

Leikkaa sämpylä kahteen puolikkaaseen, mutta jätä ne toisesta reunastaan hieman toisiinsa kiinni. Voit halutessasi paahtaa sämpylän kevyesti.

Kokoaminen:

Laita nakki sämpylänpuolikkaiden väliin ja päälle reilu annos juustomakaronia. Syö heti!

* Lisukkeeksi kelpaavat NYCin tyyliin mm. kurkkusalaatti, suolakurkku, hapankaali, pekoni, chili, sinappi, ketsuppi ja ranskalaiset oman valinnan mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s