Pastakeot


Pastakeot

siis pastaa hauskassa ja nopeasti valmistuvassa muodossa!

1) Keitä pasta al denteksi. Sekoita siihen
– oliiviöljyä
– suolaa
– reilu ripaus mustapippuria
– tuoreyrttejä (tai esim. hiukan kuivattua basilikaa tai rosmariinia)

2 ) Kuumenna uuni 160c. Painele pasta pieniin, uunin kestäviin muotteihin. Paista uunissa 4 minuuttia.

3) Kumoa lautaselle. Tarjoa heti, esim. jonkin italialaisen liharuoan lisukkeena! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s