Aika aikaansa kutakin


Perhepäivähoidosta kotiin, töistä lomille ja masusta syliin…

Vein tänään tytön viimeistä kertaa perhepäivähoitoon. Annettiin hoitajalle kiitokseksi Empun itse sormiväreillä ja värikynillä vaaleanpunaiselle paperille tekemä kortti ja suklaata, ja lapsille sitruunavohveleita. Emilia on viihtynyt loistavasti perhepäivähoitaja Ainin luona, ja nyt onkin ihan haikea mieli tytön puolesta. Ensi viikosta alkaen tyttö on kotona hoidossa. Tykkää kamalasti olla kotona tietenkin, joten siinä mielessä mukava juttu että ehtii nyt joka päivä kunnolla viettää tytön kanssa aikaa. Mutta hoidossa on ollut mukavat kaverit ja perhepäivähoitajakin on tytöstä selvästi tosi kiva, halii häntä usein aamuisin kun viedään hoitoon! Syksyllä todennäköisesti kokeillaan vaihtoehtoa, jossa tyttö on yhden päivän viikossa tarhassa hoidossa. Tarkoitus on viedä hoitoon ihan tytön itsensä vuoksi, niin pääsee leikkimään muiden saman ikäisten kanssa. Veisin mielellään Ainin luo, mutta niin pienellä hoitomäärällä menee kuulemma tarhaan.

Nyt sitten viimeinen oma ”vapaapäivä” kotona. Ei mitään mitä olisi välttämämätöntä tehdä. Ei suunnitelmia päivälle. Vain lokoisaa olemista, kesästä nauttimista ja rentoutumista. 🙂 Ensi viikolla alkaakin sitten miehen loma, ja ollaan koko porukka kotona.

Pikkukakkosen odotus on loppusuoralla. Ensi viikolla laskettu aika. Vaikka eihän vauva sitä tiedä. Hän tulee omien aikataulujensa mukaan. 😉 Malttamattomana jo odottelen että näkisin vauvan. Vielä pitää jaksaa vähän odotella. Toivottavasti ei kauaa, vaan saisi pian jo pikkuisen syliin. ❤

Mukavia kesäpäiviä kaikille mammoille, niin odottaville kuin tuoreille ja kokeneemmillekin äideille! Ja tasapuolisesti vähän muillekin tytöille, pojille, miehille ja naisille, kaikille kotihengettärille, jotka ovat kesälomansa hyvin ansainneet!

-Vesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s