Tunti vain…


WordPress The Daily Post kysyy mitä tekisin jos saisin vain 60s aikaa.

Elämäni tärkein tunti sisältäisi ehdotomasti rakkaiden ihmisten kanssa olemista, muu ei ole niin tärkeää.

Ehkä kohottaisin lasilliset loistavaa shampanjaa tai australialaista punaviiniä elämän ja tämän hienon, sinisen pallon kunniaksi. Kuuntelisin hyvää, iloiselle mielelle saavaa musiikkia, jotain perinteistä espanjalaista ehkä… Vaikkapa sitä missä lauletaan jotakuinkin ”penteleen, penteleen, penteleen pentele!” ja ”bambo leijo, bamboo leija!” tai jotain muuta, joka varmaan tarkoittaa jotain järkevämpää espanjaksi. 😉

Jos olisi kesä, menisin ulos meren rantaan pikinille minulle tärkeiden ihmisten kanssa, ja nauttisin kauniista päivästä.

Tai jos olisi talvi veisin porukan vaikka luistelemaan, kuumaa kaakaota täynnä oleva, valtava termari mukana! Kaikki läheiset luistelemassa. Voisi olla hauskaa! Moni ei varmaan ole pitänyt luistimia jalassaan vuosiin. Taidan olla yksi sellaisista. Onneksi lapset ovat pian siinä iässä että kaipaavat luisteluseuraa.

Sadesäällä lähtisin pomppimaan suuriin lätäköihin suuren suuret sateenvarjot kaikilla mukana. Voimahalia kaikki sekä yksitellen että samalla kertaa läpi ja kuiskuttaa jokaiselle kuinka upeita, korvaamattoman tärkeitä ja minulle rakkaita ihmisiä he ovat!

Tai sitä voisi kutsua kaikki tutut ja itselle tärkeät kylään. Leipoa tai kokata yhdessä jotain hauskaa ja sottaista. Syödä sormin.

Tai sitä voisi vaikka grillata porukalla keskellä Kauppatoria (mahtaako olla muuten sallittua..?), oli kesä tai talvi. Ja mennä päälle päätteeksi saunaan ottamaan kunnon, vanhan ajan löylykilpailut (sellaiset jotka ovat vielä terveellisyyden rajoissa). Laulaa luikauttaa vanhoja kesähittejä. Kertoa kaikkein huonoimmat vitsit ja surkuhupaisimmat jutut, joita itsekullekin tulee mieleen ja nauraa vatsansa kipeäksi.

Ehkei elämässä ole tarkoitus muuta sen kummempaa tehdäkään, paitsi muistaa nauttia jokaisesta hetkestä, kuinka ohikiitäviä ne sitten ovatkaan. 😉

Vesta

P.S. Etsin YouTubesta tuon Bambo leon ja löysin tällaisen version http://www.youtube.com/watch?v=jU14YBbmaQI (Bamboleo guy)

P.P.S. Jos tarvitset rauhoittumisaikaa edellisen pläjäyksen jälkeen, seuraava voi auttaa siinä hyvinkin http://www.youtube.com/watch?v=tgffiSYkuVQ (Sangit om – Lake)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s