Que sera, sera


WordPressin päivän kysymys on, uskotko että kaikki tapahtuu syystä?

Kyllä ja ei

Uskon ja en. Jokainen voi tiettyyn rajaan asti määrittää melko pitkälle sen, millaisia valintoja tekee, ja millaiseksi elämä niiden kautta muodostuu. Tietyt asiat kuitenkin vain tapahtuvat, syystä tai toisesta, eikä niihin voi vaikuttaa välttämättä kovin paljon. Riittää että tällaiset asiat hyväksyy ja tekee vallitsevasta tilanteesta parhaan mahdollisen, ja keskittyy sitten johonkin mukavaan asiaan, projektiin tai tekemiseen. 😉 Ota kaikken paras irti siitä, mitä sinulla on.

Asiat voi ottaa negatiivisesti tai sitten positiivisesti. Kaikkeen voi suhtautua kielteisesti tai myönteisesti. Asioita voi jäädä murehtimaan ja sureskelemaan, tai sitten voi kerta heitolla miettiä tilanteen läpikotaisin halki ja poikki, hyväksyä asiaintilan, ja kääntää sitten ajatuksensa uusiin juttuihin, hauskoihin juttuihin, keksiä jotain uutta ja mukavaa.

Tämän päivän viestini on: Carpe Diem! Keksi jotain mitä et ole vielä koskaan tehnyt. Mene ja toteuta ideasi. Seuraavana aamuna keksi joku toinen uusi asia, vaikka pienikin. Ja tee se. Toimi näin joka päivä. Elämä on elämistä varten, ei suremista. Tuolla ulkona maailma odottaa että menet kokemaan sen. Älä enää odottele. Anna mennä! Se tekee elämästä hauskempaa. Olet sen ansainnut!

Vesta

P.S. Netissä oli hauska kaavio tähän aiheeseen liittyen. Sen aloituskysymys kuului: Onko sinulla ongelma? Jos vastaus tähän oli ’ei ongelmaa’, tulos oli: ”Älä siis turhaan murehdi.” Jos vastaus oli ’kyllä’, jatkokysymys kuului: Voitko ratkaista ongelman? Jos vastaus tähän oli edelleen ’kyllä voin ratkaista’, tulos oli: ”Älä siis turhaan murehdi.” Jos vastaus oli ’ei, en voi ratkaista’, tulos oli ”Älä siis turhaan murehdi.” Aivan loistava päätelmä minusta! Oli sitten huolia tai ei, ja oli ne mahdollista ratkaista tai ei, on aivan turhanpäiväistä huolehtia etukäteen asioiden järjestymistä. Oli asia sitten niin tai näin, älä turhaan huolehdi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s