Rauhallista joulua!


JoulukoristeetSyksy on vierähtänyt hurjaa vauhtia. Silti viime kesästä tuntuu olevan huisin pitkä aika! Huomasin että blogi on ollut puolihuolimattomalla kirjoitustauolla, joten päätin korjata tilanteen saman tien. Pitkästi en ehdi nytkään turisemaan.

Joulu alkaa olla mukavan lähellä. Ulkona tupruttelee lunta ja on aika alkaa valmistella kotia joulukuntoon. Päätin tänä vuonna tehdä kaikki jouluvalmistelut kerrankin oikein rauhassa ja kiireettä, siitähän joulussa loppujen lopuksi on kyse.  Aion keskittyä vain tärkeimpiin asioihin. Ne valmistelut mitä en ehdi tehdä, voin hyvällä omalla tunnolla jättää tekemättä. Pääasia että kaikilla on mukavaa ja joulun odotus käy hyvillä mielin.

Pikkuväki odottaa joulua innokkaasti. Joka aamu joulukalenterin taskusta poimitaan pieni yllätys kummallekin. Olen laittanut taskuihin karkkeja ja pieniä leluja. Isompi muistaa kysyä lähes joka päivä, milloin joulupukki tulee. Pienempi ihmettelee joulukoristeita, joita on alkanut ilmestyä eri puolille kotia.

Itse odotan jo kovasti sitä, että päästään koristelemaan joulukuusi ja paistamaan kinkku. Kuusen haku ja kinkunpaisto-valvojaiset ovat enimmin miehen ”vastuulla”, mutta itsellä joulu tuntuu alkavan juuri näistä, kinkun ja kuusen tuoksusta. Suunnitelmissa on myös piparkakkutalon tekeminen yhdessä tyttöjen kanssa. Taidan ottaa pienet mukaan suunnitteluun. Jospa tänä vuonna tehtäisiin aivan uudenlainen ja omaperäinen talo!

Toivotan kaikille rauhallista ja hyvää joulua! ❤

-Vesta

Joulukuusi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s