Tymäkkä toast


Tämä näpsäkkä toast on helppo ja nopea tehdä. Terveellisyydestä tämän ruokalajin kanssa saa jonkin verran tinkiä, joten se ei sovellu ihan jokaisen päivän välipalaksi.

2 kokojyväpaahtoleipää
1 kananmuna
pekonia (tai siivu kinkkua, pepperonia, tms.)
pari viipaletta kovaa cheddaria, gruyereä tai muuta juustoa
tomaattiviipale
tuoretta basilikaa, rucolaa, salaatinlehti, tms.
oliiviöljyä paistamiseen
rasvaa

Paista pekonit pannulla ja nosta lautaselle. Kypsennä kananmuna pannulla häränsilmäksi (älä riko keltuaista, se saa jäädä sisältä hieman löysäksi) ja nosta lautaselle. Voitele leipien toinen puoli. Laita toinen leipä öljytylle paistinpannulle voipuoli alaspäin, päälle siivu juustoa, paistettu kananmuna, rapea pekonisiivu, kasvikset, toinen viipale juustoa ja päällimmäiseksi toinen leipäviipale voipuoli ylöspäin. Paahda kokoamaasi toastia hetki pannulla öljyssä, käännä varovasti ja paahda vielä hetki. Jos toast ei tunnu pysyvän koossa, voit paistamisen aikana painaa toastia varovasti lastalla littanammaksi. Nauti välittömästi. :O)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s