Vieraskirja

Ruusuja vai risuja? 🙂 vai 😦 ? Jätä palautetta, kommentoi tai raapusta terveisiä muuten vaan.
Tervetuloa blogin vieraskirjaan!
FAKTAA: Blogia on käynyt lukemassa yli 243 000 kävijää. Päiväennätys kävijämäärässä on viime vuoden lokakuun 10. päivältä: 348 kävijää yhden päivän aikana. Edellinen päiväennätys on vuoden 2013 maaliskuun lopulta 319 kävijää. Viikkoennätys blogivierailuissa on 1 482 ja kuukausiennätys 5 236 lukukertaa. Vuosiennätys 48 104 kävijää on viime vuodelta, eli blogin lukijoiden määrä vuoden 2014 tammikuun alusta joulukuun loppuun asti. Edellinen vuosiennätys on 44 440 käyntiä, joka on vuodelta 2013.
män kuun osalta vastaavat lukemat ovat 228 käyntiä päivässä ja 970 viikossa. Viime kuussa blogia käytiin lukemassa yhteensä 3 963 kertaa. Kommentteja on jätetty tilastojen mukaan kaikkiaan 138 kappaletta.
Vilkkainta blogissa tuntuu olevan aina ennen joulua sekä maaliskuun tienoilla, ja näin joka vuosi. Liittyisikö jouluvalmisteluiden aloittamiseen ja lasten syntyvyyslukuihin? Jostain muistan lukeneeni että maaliskuu on perinteisesti ollut vuoden suosituin kuukausi lasten syntymäajankohdalla mitaten. Maaliskuun lisäksi ruuhkaisimmat kuukaudet kävijämäärätilastoissa ovat loka- ja marraskuu. 🙂
Eniten ovat kiinnostaneet italialainen pizzaresepti, erilaisia kodinhoito- ja siivousvinkkejä kokoava artikkeli ja vinkit vauvan ja taaperon nukuttamiseen, imetykseen, päivärytmiin, unen tarpeeseen, eroahdistukseen, hampaiden harjaukseen ja terveydenhoitoon. Ruokaohjeista suosituimpia ovat pizzaohjeen lisäksi olleet toscanalaisen sitruuna-kana-, lohirisotto- sekä ganache-muffinssireseptit ja huipputerveellisiä superruokia käsittelevä artikkeli.
Blogista on haettu myös tietoa luonnonmukaisemmista vaihtoehdoista: luomuspeltistä, kestovaippojen valinnasta ja valmistuksesta itse, kantoliinoista ja niiden solmimistavoista, luonnonmukaisesta eli lääkkeettömästä (muita kivunlievityskeinoja käyttävästä) synnytyksestä, imetysnikseistä, maidontuotannon tehostusvinkeistä ja toisinaan hivenen hupaisistakin ”vanhan kansan” konsteista kodin- ja lastenhoitoon kuin myös parisuhteeseen liittyen.
Lastenruokareseptit, neulontaohjeet, langat ja neuleohjeiden linkit muualla netissä ovat olleet tasaisen suosittuja vuodesta toiseen. E-koodit, eri ruokien terveysvaikutukset, ruoanlaiton mittamuunnokset, punaviini, spelttileipä, saaristolaisleipä, uunilohi ja uuniperunat ja muut reseptiohjeet kuuluvat usein klikattuihin artikkeleihin. Lasten lorut, konstit langattoman verkon suojaamiseen ja Naperoille-sivu (eli Empun, Anskun, Rollon ja Tiitun sivut – puuhaa pikkuväelle) ovat viime aikoina nostaneet nopeiten suosiotaan. Soittajapaimen, telefooni afrikassa, ”piupali-paupali” (suutarin emännä kehtolaulu), meidän uusi vauva ja muiden lastenlaulujen sanoja kurkataan tasaisen säännöllisesti viikoittain.
Toivon että olette löytäneet mitä olette etsineet, tai ainakin jotain hyödyllistä ja mielenkiintoista.
Tällä sivulla luovutan sanavallan blogin lukijoille, joten laita kommenttia takaisin minulle päin jos haluat. Kerro mikä miellyttää, mikä ärsyttää? Mikä on hyvää, missä olisi parantamisen varaa? Jäikö jonkun artikkelin pohjalta avoimia kysymyksiä tai haluaisitko tietää jostain aiheesta enemmän? Kaivataanko johonkin käsitellyistä aiheista syvempää luotausta tai toisenlaista näkökulmaa? Oletko eri mieltä? Tiedätkö aiheesta enemmän tai löytyykö jostain hyvä linkki, jonka takaa löytyy lisätietoa?
Voit kommentoida blogitekstejä myös artikkelikohtaisesti. Kunkin artikkelin lopusta löytyy linkki kommentin jättämistä varten.
Myös blogin ulkoasua koskevat mielipiteet otetaan ilolla vastaan.
Tällä sivulla sana on vapaa ja vapaaehtoinen. 😉 Toivon että kommentoitte kuitenkin kohtuullisen asiallisuuden rajoissa. =)
-Vesta

10 kommenttia artikkeliin ”Vieraskirja

  1. Kiitos, toivottavasti siideristä ja oluesta tulee hyvää! Syksy kieltämättä on mitä loistavin aika valmistaa siideriä ja olutta, tai vaikkapa kotiviiniä, tunnelmallisten iltojen iloksi ja joulua silmällä pitäen. Siiderin tekoa en ole itse vielä kokeillutkaan, täytyypä etsiskellä joku sopiva resepti.

    Tai jos joltain löytyy hyvä siideriresepti, niin laittakaa linkkiä. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s