Wabi-sabi


Pari viime päivää on pitänyt sen verran kiirettä etten ole paljon koneelle ehtinyt. Laitan pikapostauksena linkin Image-lehden sivuille.

http://www.image.fi/lehti

Uusin Image vaikuttaa mielenkiintoiselta, suosittelen! Lehdessä puhutaan muun muassa ajankohtaisista aiheista kuten housut, lama ja wabi-sabi-ilmiö (jos design kiinnostaa), ja kerrotaan eräästä meitä kaikkia koskevasta globaalista ongelmasta. 🙂

Lisää wabi-sabi designista, ks. http://www.wabisabidesign.co.uk/.

Mainitsenpa samalla myös aikaisemmassa Image-lehdessä olleen jutun mustasta kullasta: http://www.image.fi/node/1531.

Nyt taidan painua nukkumaan. Huomenna on aikainen herätys – ei nyt aivan kukonlaulun aikaan mutta melkein – ja on mukavapi olla tikkana ylhäällä, kuin raahustaa silmänaluset harmaina, puoliteholla iltaan saakka. Saas nähdä miten saan unenpäästä kiinni. Olo on vielä pirteä kuin peipposella, mutta eiköhän se uni tule kun otan kirjan mukaan ja päätän lukea hetken (selvennyksenä tähän mainittakoon että viime aikoina olen ollut iltaisin niin sippi että kirjan lukeminen on jäänyt pelkäksi haaveeksi, näinköhän sitä lukutoukasta kehkeytyy päiväperhonen joka vetää sikeitä öisin kuin karhu talviunta, eh, mainioita nämä ”eläinvertaukset”).

Mukavaa viikonloppua itse kullekin!

-Vesta

Jätä kommentti